Wie ben ik dan?
Ik ben Miranda van Driel, woon in Hellevoetsluis, vlak bij het strand en een Online Junkie.

Begonnen met het ondernemerschap in 1994 met mijn sportkledingmerk op maat,  onder de naam PIXIE. Dit was nog echt de tijd vóór het internet en we leverden toen vooral aan de detailhandel. Later maakten we de switch naar het leveren via onze eigen webshop. Deze overstap kwam vooral omdat de speciaalzaken steeds meer verdwenen. En ook omdat ik het internet echt geweldig vond. Mijn nieuwe passie was geboren. Websites en webshops zelf bouwen, eerst zelfs helemaal in code. Later met Magento en WordPress. Onze webshop liep goed en ik vond de online marketing geweldig. Zo kon je als ‘klein’ kledingmerk ook prima opboksen tegen de grote sportreuzen zoals Nike en Adidas. Hoe geweldig is het als jij bovenaan in Google staat boven deze giganten.

Na 20 jaar ging het kriebelen en ik ging me steeds verder ontwikkelen op gebied van online ondernemen. Zo kwam ik bij een online training terecht om een online training te maken. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats:  Zo kon ik mijn 25 jaar ervaring in de kledingindustrie en als ondernemer, kennis én netwerk delen met starten mode ondernemers. Al snel maakte ik mijn eerste eigen online training: Start je eigen kledinglijn. En dat smaakte naar meer…

Ik ben altijd al iemand geweest die deed waar ze zin in heeft en ook nu heb ik de boel omgegooid en rigoureuze stappen gezet. Mijn bedrijf PIXIE heb ik na 23 jaar verkocht aan een enthousiaste onderneemster die er met een frisse zin mee verder is gegaan. Begin 2017, ben ik samen met mijn partner Erwin, die ook al 19 jaar bij mij in het bedrijf werkt, een nieuw bedrijf begonnen: Online Junkies.

Online ondernemen is écht mijn passie en dit is voor iedere ondernemer belangrijk.
Online kennis delen zodat je meerdere mensen tegelijk kunt helpen is zeker de toekomst!
Ik help jou graag met het online gaan en wil graag met je samenwerken!